Tips om je tuin leuk te versieren

Of je nou een grote of een kleine tuin hebt, het is altijd leuk om een versierde tuin te hebben. Een kleine tuin kan een saaie uitstraling hebben, maar met wat leuke ideeën is dat zo opgelost. Met een grote tuin kan het ook snel saai ogen als hij erg leeg is. Zo is er voor ieder soort type tuin weer een tip om het op te vrolijken. Wat de grootte ook van je tuin is, hier wat tips om je tuin te laten stralen!

Planten, bloemen en stenen

Het eerste waar je natuurlijk aan denkt bij het op vrolijken van je tuin zijn bomen, bloemen en planten. Daar komen ook stenen en grote keien bij kijken. Grote keien in je tuin hebben een groot effect. Je kan dit goed combineren met de bomen, bloemen en planten die je dan uitkiest. Planten en bloemen kunnen natuurlijk allerlei soorten kleuren en groottes hebben. Dit moet je dan weer een beetje aanpassen op de grootte van je tuin. Kies planten met eigenzinnige looks waardoor je tuin er origineel uit zult zien. In combinatie met een mooie kei of kiezelstenen wordt het een groot geheel. Als je geen fan bent van kiezelstenen kan je ook altijd kiezen voor houtsnippers.

Een pad door de tuin

Wat je tegenwoordig veel ziet is een pad door de tuin. Dit kan je doen bij een groot grasveld door je tuin of een bepaald oppervlakte met kiezelstenen en houtsnippers. Dit geeft vooral een oosterse look. Een klein pad rond de planten zorgt voor ene magische sfeer.

Meubels

Je wilt in je tuin natuurlijk ook wel iets van meubels. Vooral een lekkere en comfortabele tuin set klinkt voor niemand verkeerd. Met een kleine tuin is het handig om de tuin set centraal te laten staan. Als die eenmaal staan is het handig om erom heen te gaan bouwen. Met een grotere tuin maakt het niet echt uit waar je begint. Wat vaak wordt aangeraden is om je meubels te plaatsen aan de zijkant en de hoeken van je tuin. Zo blijft je tuin er rustig uitzien en is er voldoende bewegingsruimte.

Nobelhout.nl

Met nobelhout kan je allerlei kanten op. Of het nu gaat om een tuinhuis, speeltoestel of wellicht tuinmeubelen is nobelhout de oplossing. Ook het pad in de tuin kan je maken met nobelhout. Op nobelhout.nl heb je allerlei verschillende keuzes. Je kan hier werkelijk waar alle kanten mee op. Blokhutten, schuttingen, tuinhekken, ga zo maar door.

Geef een reactie