Jouw droomslaapkamer

Als kind heb je grootste dromen. Je wilt wereldreiziger worden, paardentrainer, koning of misschien wel piloot. Naast dromen over het ideale beroep, wordt er ook volop gefantaseerd over het ideale huis, Een villa, een kasteel of misschien wel wonen op een boot. Bij een ideaal huis hoort ook een ideale inrichting. Dit is dan ook het concept van het TV programma MTV Cribs. Hierbij laten filmsterren je even wegdromen bij het zien van hun super deluxe huis met geweldige inrichting. Ze zijn ook niet verlegen om te melden welk prijskaartje aan hun huis en inrichting (en auto’s op de oprit) hangt. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een dikke portemonnee, maar er zijn wel betaalbare tools die we kunnen toepassen om een stapje dichter te komen bij je droominrichting, te beginnen met de slaapkamer.

Een rond bed

Wat ziet er nu gaver uit dan een rond bed? Het kost misschien wel meer ruimte in je slaapkamer, maar het kost je daarbij niet de kop. De prijs van een rond bed ten opzichte van een regulier bed is vergelijkbaar. Daarbij is het bed groter dan een regulier bed waardoor er huisdieren en kinderen gemakkelijk bij kunnen komen liggen. Dit maakt het bed niet alleen een eye catcher maar ook een bron van gezelligheid.

Een TV aan het plafond

’s Avonds een film kijken, liggend op bed op een TV scherm die niet op een kastje staat, maar aan het plafond zit. Je hoeft je eigen houding niet meer aan te passen aan de stand van de TV. Je past gewoon de stand van de TV aan jouw ideale houding aan! Dit kan met een simpele tool, namelijk met een TV beugel. Hierbij kun je je TV draaien, kantelen of in een vast positie houden. Jij bepaalt!

Sfeer in je kamer

Een sterrenhemel op het plafond, een palmenstrand op de muur of een extra raam. Deze tools geven je kamer meer karakter, maar het laten schilderen ervan is duur. Er is een nieuwe oplossing namelijk door het plakken van muurstickers. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaat een muursticker van. Ook kun jij je eigen stickers aan de hand van afbeeldingen laten ontwerpen.

Verlichting

Een reguliere lamp in het plafond en een nachtlampje zijn in bijna iedere slaapkamer te vinden. Hoe kun je next level gaan met verlichting in je kamer? Door led verlichting te gebruiken. Op deze manier kun je specifieke delen van de kamer accentueren zoals je prachtige bed of die mooie kast. Het laat de kamer ruimtelijker lijken en daardoor groter. Ook kun je zelf de kleur licht uitzoeken waardoor het perfect afgestemd is op jouw inrichting.

Geef een reactie