van een wijntje naar magic truffels

pizza eten

Laatst kwam een vriendin van mij met een nogal niet dagelijks idee. Ze had op internet truffels gevonden. Nee niet de chocolade truffels (die overigens gigantisch lekker zijn) maar magic truffels.
Ik wist er niet veel van en onlangs het enthousiasme van mijn vriendin hield ik de boot even af.  Het is namelijk een vorm van drugs en ik ben daar niet echt een voorstander van.

 

Verjaardag vieren op een speciale manier

Mijn vriendin en nog een paar andere vrienden kwamen onverwachts op mijn verjaardag aan. Gewoon voor een wijntje, was de mededeling. Ik had er eigenlijk helemaal geen rekening mee gehouden en besloot dus voor iedereen een pizza te bestellen. Het was op een doordeweekse dag dus veel alcohol zou er toch niet genuttigd worden. De paar flessen wijn die ik nog op voorraad had zou dus genoeg moeten zijn.
Met dat ik een fles wijn wil openen schreeuwde mijn vriendin vanaf de andere kant van de kamer dat ik geen fles wijn open moest gaan maken, want zij had een veel beter idee.
Ja hoor, voor dat ik het wist kwamen de magic truffels uit haar handtas tevoorschijn.
Ten eerste instantie werd ik een soort boos, ik had namelijk duidelijk aangegeven dat ik dat soort troep niet in mijn buurt wil hebben. Mijn vriendin accepteerde mijn reactie en besloot het wel te proberen met nog 2 andere vrienden die gezellig op mijn verjaardag waren.

 

 

Mozart is mijn beste vriend

Mijn vriendin en de 2 vrienden waren na ongeveer 3 kwartier veranderd van kantoor mutsen naar clowns. Ze beschreven wat ze zagen en zagen allemaal mooie lichtjes. De pizza gaf ze zowat een orgasme en het water wat ik voor hun in had geschonken smaakte naar goud. Ok, ja het klinkt allemaal erg gek als je zelf niks hebt genomen.
Na ongeveer een uur besloot ik toch maar een klein hapje te nemen van een magic truffel, ik was de volgende dag vrij en ik ben toch veilig thuis.
Mijn vriendin propte gelijk een complete truffel in mijn mond. Ten eerste instantie merkte ik echt helemaal niks van de magic truffel, na ongeveer 45 minuten sloeg de truffel als een bom in en voelde ik mij vrij en leek het alsof ik de hele wereld aan kon.
Ik besloot Mozart op te zetten, doe ik normaal nooit maar het leek mij wel een goed idee. Bij de eerste toon kreeg ik kippenvel over mijn hele lichaam, wat was dat mooi!
Na een paar uur begon het spul uit te werken. Het was een mooie ervaring en zeker niet beangstigend wat ik wel had verwacht. Ik raad het dan ook iedereen aan om het gewoon 1 keer te proberen.

Geef een reactie