Tips voor luxe in de badkamer

Geniet u ook altijd zo van de luxe die u in de badkamer van een hotel ervaart? Zonde dat dit thuis zo anders is! Maar dit hoeft niet zo te zijn. Met een paar kleine aanpassingen kunt u van uw eigen badkamer ook een luxe-ervaring maken. Lees deze blog voor wat tips en inspiratie.

Infrarood panelen

Herkent u de volgende situatie? ’s Ochtends kunt u moeilijk uw bed uitkomen, en eenmaal in de badkamer aangekomen is het daar koud. Door het lange snoozen heeft u haast, en tegen de tijd dat de verwarming eindelijk opgewarmd is moet u al naar beneden om te ontbijten. Dat is een slecht begin van de dag! Die koude badkamer is een echte domper en komt uw levenskwaliteit niet ten goede. De oplossing voor dit probleem zijn infraroodpanelen. Met een Infrarood paneel badkamer warmt uw badkamer snel op en hoeft u nooit meer in de kou te staan! Omdat de panelen snel opwarmen hoeft u ze alleen aan te zetten op het moment dat u ze nodig heeft. Daarna kunnen ze weer uit, infrarood panelen zijn daarmee een duurzame manier van verwarmen.

Regendouche

Hoe ziet uw douche er op dit moment uit? Is dat een klein, dun straaltje water waar eigenlijk niemand helemaal niet onder past? Vervang dan uw douche door een regendouche! Een regendouche geeft een hele andere ervaring dan een reguliere douche. Door de brede douchekop komt er een geleidelijke, brede straal water uit de douche en dat zorgt voor een fijne douche-ervaring. Een regendouche ziet er bovendien heel mooi uit en geeft uw badkamer meteen een luxe uitstraling. Douchen zorgt zo in de toekomst voor nog meer plezier.

Spiegelwand

Spiegels creeeren ruimte en geven zelfs in de kleinste badkamer nog een ruime indruk. Hotels maken hier ook vaak slim gebruik van. Door een grote oppervlakte met spiegels te bedekken lijkt de ruimte veel groter dan deze is.  Speel hiermee en hang zelf ook grote spiegels op in de badkamer. Zeker met de juiste, felle verlichting kan dit wonderen doen. Uw badkamer zal er heel anders uit zien dan eerder!

Kwaliteit

En de laatste tip: ga voor kwaliteit. Doe dit in alles, en u zult zien dat dit een heel fijn resultaat geeft. Kwaliteit ziet u namelijk vaak aan producten af en dit geeft de badkamer meteen een andere sfeer. Kies bijvoorbeeld voor dikke handdoeken van hoge kwaliteit, en mooie tegels aan de muur. Ook kleine details zoals doucheproducten of tandenpoetsbeker kunnen een groot verschil maken voor het uiterlijk van debadkamer. Als deze van hoge kwaliteit zijn komt dat de hele uitstraling ten goede.

Geef een reactie