Ongedierte hoort een beetje bij de zomer

Bijenbekjes

Niemand houdt van ongedierte, het is onhygiƫnisch, vervelend en kan ook nog eens hartstikke eng zijn als je al een beetje een fobie hebt. Nu heb jij daar binnen in huis helemaal geen last van, want jij hebt gewoon bijenbekjes. Maar buiten is dat een ander verhaal. Als het weer warmer wordt, en je zit weer eens buiten. Je wilt helemaal geen last hebben van ongedierte als je even buiten wat zit te drinken. Warm weer brengt zo zijn nadelen mee, ben jij al voorbereid voor de volgende zomer?

Het is ontzettend vervelend

Je kent het vast wel. Je zit in de zomer buiten te ontbijten met je familie en dan komen er aldoor maar weer een aantal wespen op het eten en de limonade van de kinderen af. Binnen zit je misschien wel veilig, maar het is lekker weer, en je wilt gewoon van de zon genieten. Het zijn misschien wel kleine problemen, maar toch kan het pittig irritant zijn. Uiteindelijk besluit je toch maar terug naar binnen te gaan, omdat het echt tot je oren komt, maar het liefst wil je hier natuurlijk een simpele oplossing voor hebben.
Bijenbekjes

Wespenvallen maar dan buiten

Als je binnen een wespenprobleem hebt dan ben je misschien al iets te laat, het is een probleem dat te voorkomen is, maar als het er eenmaal is kun je het best gewoon de ongediertebestrijding bellen. Als je buiten problemen hebt met ongedierte zoals dus wespen, dan kun je buiten waar jij zit een aantal van die kleine valletjes zetten. Plakvallen bijvoorbeeld. Als je dit bij de tafel doet waar jij eet, dan word je misschien wel met rust gelaten, omdat ze ergens anders mee bezig zijn. Maar er is nog een veel praktischer oplossing.

Klamboes zijn je vriend

Ja, de beste oplossing is en blijft een klamboe. Je hebt er misschien wel een om je bed hangen, maar buiten zou het ook kunnen. Zorg gewoon dat je tafel ergens onder staat waar je deze vast kunt maken en hang er een of twee op, je zult gegarandeerd met rust gelaten worden tijdens het ontbijt met jouw gezin. En je hoeft de zon ook niet helemaal te missen, want die schijnt wel gewoon door het gaas heen hoor. Natuurlijk zijn er nog chemische oplossingen ook, maar zolang je geen last hebt van een heel nest of een zwerm is het misschien handiger om het natuurlijk te houden, scheelt jou ook weer.

Geef een reactie